Existuje pouze málo předmětů, které máme rádi, ale každý z nás má svůj oblíbený hrnek, který mu přiroste k srdci. Vyber si i ty ten správný, se kterým si zpříjemnit svou chvilku pitím kávy, čaje či svařeného vínka. Dětičky vám zase slíbí, že každé ráno vypijí plný sklenici teplého mléka nebo kakaa. Nepochybně znáš ten pocit, že tvůj oblíbený nápoj chutná ještě lépe z tvého oblíbeného hrnku. Každý musí mít přece ten svůj. Pokud chceš někoho obdarovat nebo potěšit, s tímto veselým a praktickým dárkem se ti to určitě podaří. Tyto keramické hrnky s potiskem jsou velmi populární, těší se velké oblibě díky svým veselým obrázkům, které rozdávají radost a dobrou náladu.

Nezapomeň na svou blízkou osobu, která si zaslouží pěknou památku na tebe. Hrnek s obrázkem jí každé ráno během roku připomene kdo jí přál, nebo ji obdaroval na její svátek. Ozdob si jím poličku v dětském pokoji, kuchyni či firemní kuchyňce. Krásné poutavé obrázky každého zaujmou a potěší.

V naší nabídce najdeš keramické hrnky s pejskem, koníkem, či kočkou. S nápisy, které osloví tvých blízkých. Z těchto veselých či milých motivů si umíš vybrat dárek pro tvých přátel či celou rodinu. Jsou vhodné pro různé gratulace, oslavy a je to skvělý dárek na Vánoce. Tatínkovi můžeš vybrat hrnek s potiskem super tato, mamince nejlepší maminka, bratrovi super bratr a sestře jsem princezna. Všech pejskaře potěší milí hrnek s obrázkem pejska, který jim připomene nezapomenutelné zážitky a krásně strávený čas s jejich věrným čtyřnohým přítelem.

Při navrhování designů a obrázků se tematicky inspirujeme, abychom tě pobavili a zaujaly skvělým typem na pěkný dárek. Používáme kvalitní značkové barvy, aby každý hrnek s potiskem zaměřil na sebe pozornost svými živými, jasnými a přirozenými obrázky. Sublimační potisk je zárukou pro optimální spojení barvy a materiálu. Používáme pouze hrnky kvality A +. Obrázky na hrníčcích květnu velmi dlouhou životnost neolupují se, zachovávají si svou ostrost barev. Mohou jít do mikrovlnky a myčky. Před každým odesláním je důkladně kontrolujeme a zabalíme do dárkové krabičky. Při balení používáme ekologické materiály, protože nám záleží na přírodě a prostředí ve kterém žijeme.

Hrnek s obrázkem od Pohodky ti bude dělat radost a obohacovat tvůj interiér po celou dobu. A nezapomeň na to nejdůležitější, že z těchto darovaných veselých hrníčků, každý nápoj chutná ještě lépe!